Ποιό είναι το δημοφιλέστερο ringtone στην Αίγυπτο;

Ποιό είναι το δημοφιλέστερο ringtone στην Αίγυπτο;

Η άρνηση από τον Χόσνι Μουμπάρακ των κατηγοριών που τον βαρύνουν έγινε ήδη δημοφιλής ήχος κλήσης κινητού τηλεφώνου, γράφει σήμερα η ημιεπίσημη εφημερίδα Al-Ahram.“Αρνούμαι απολύτως αυτές τις κατηγορίες,” είπε ο έκπτωτος πρόεδρος της Αιγύπτου χθες Τετάρτη ξαπλωμένος σε φορείο, στο ειδικό σιδερένιο κλουβί που στήθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου στο Κάιρο.

Αμέσως η φράση αυτή κυκλοφόρησε στην Αίγυπτο, γράφει στην ιστοσελίδα της η Al-Ahram, που προσθέτει ότι οι αιγύπτιοι ανέβασαν τις φωτογραφίες του Μουμπάρακ από το εδώλιο του κατηγορουμένου στις σελίδες τους στο Facebook.

Η εμφάνιση του Μουμπάρακ στο δικαστήριο ήταν η πρώτη από τότε που ξεκίνησε η λαϊκή εξέγερση στη χώρα, τον Φεβρουάριο, που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει την εξουσία.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για την δολοφονία ειρηνικών διαδηλωτών και η δίκη του αναβλήθηκε για τις 15 Αυγούστου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC