Πούλησε τον άντρα της επειδή έπαιζε όλη μέρα Call Of Duty!

Πούλησε τον άντρα της επειδή έπαιζε όλη μέρα Call Of Duty!

Μία αγανακτισμένη σύζυγος έβαλε αγγελία οτι πουλάει το άντρα της, επειδή παίζει με τις ώρες video games.

Η Alyse Baddley … βαρέθηκε να βλέπει τον άντρα της να παίζει με τις ώρες Call of Duty: Modern Warfare 3 κι έτσι πήρε την μεγάλη απόφαση να τον… πουλήσει!

Έβαλε λοιπόν μια αγγελία στο site του Craiglist, η οποία έγραφε:

“I am selling my 22 year old husband. He enjoys eating and playing video games all day. Easy to maintain, just feed and water every 3-5 hours. You must have Internet and space for gaming. If acceptable replacement is offered will trade.”

“Πουλάω τον 22χρονο σύζυγό μου. Του αρέσει να τρώει και να παίζει video games όλη τη μέρα. Είναι εύκολος στη συντήρηση, χρειάζεται απλά φαγητό και νερό κάθε 3-5 ώρες. Πρέπει να έχετε Internet και χώρο για gaming. Δεκτές και ανταλλαγές”.

Η παραπάνω αγγελία φυσικά έγινε καθαρά για πλάκα και όπως έγινε γνωστό η Alyse την έγραψε μαζί με τη μητέρα της απλά για να μπορέσουν να τραβήξουν την προσοχή του Kyle από το παιχνίδι.

Βλέποντας την αγγελία αυτή ο 22χρονος, αποφάσισε να περνάει περισσότερες ώρες με την αγαπημένη του σύζυγό όμως το πιο πιθανό είναι να κάνει απλά ένα διάλειμμα για λίγες ημέρες από το αγαπημένο του παιχνίδι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC