Προβλήματα (;) με την μπαταρία του νέου iPhone 4s

Προβλήματα (;) με την μπαταρία του νέου iPhone 4s

Πολλοί χρήστες iPhone 4S αντιμετωπίζουν αρκετά μικρότερη διάρκεια μπαταρίας από αυτήν που αναφέρει η εταιρεία, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, … οδηγώντας έτσι την Apple στην απόφαση να διερευνήσει τις διαμαρτυρίες.

Οι μηχανικοί  μελετούν πιθανές λύσεις για το πρόβλημα υπερθέρμανσης και εξάντλησης της μπαταρίας του κινητού, ζητώντας από τους χρήστες να τους επιτραπεί να εγκαταστήσουν πρόγραμμα το οποίο θα συγκεντρώνει δεδομένα από την συσκευή τους.

Χαρακτηριστικό του προβλήματος είναι οι δηλώσεις κατόχου iPhone 4s στην Guardian, ο οποίος αναφέρει: «Η διάρκεια της μπαταρίας μου είναι πολύ μικρή. Χάνει περίπου το 10% της κάθε μία ώρα σε κατάσταση αναμονής».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC