Προβλήματα σε Facebook, Instagram, WhatsApp μετά το λανσάρισμα του Threads

Προβλήματα σε Facebook, Instagram, WhatsApp μετά το λανσάρισμα του Threads

Νέος «πονοκέφαλος» για τη Meta καθώς προβλήματα στις εφαρμογές Facebook, Instagram και WhatsApp εντοπίζουν πολλοί χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Τα βασικά προβλήματα που αναφέρουν πολλοί χρήστες είναι ότι, από τη μία, δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην αγαπημένη τους πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και από την άλλη, ότι ακόμα και να μπουν στην εφαρμογή, δεν τους φορτώνει σωστά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το downdetector, έντονα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες, τουλάχιστον τις τελευταίες 24 ώρες, σε Facebook και Instagram.

Τα λιγότερα προβλήματα είναι στο WhatsApp.

Σύμφωνα με δημοσίευματα στον ξένο Τύπο, τα προβλήματα αυτά εντοπίζονται μετά το λανσάρισμα του Threads την περασμένη εβδομάδα. Χαρακτηριστικό είναι πως τα προβλήματα στο Facebook είχαν ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή.

Ωστόσο, δεν δίνεται οποιαδήποτε άλλη εξήγηση για το πώς και αν το Threads επηρεάζει τις άλλες εφαρμογές αλλά ούτε και η Meta έχει τοποθετηθεί επίσημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC