Προγραμματιστής καταδικάστηκε σε θάνατο για προσβολή του Ισλάμ!

Προγραμματιστής καταδικάστηκε σε θάνατο για προσβολή του Ισλάμ!
Ένας Ιρανός προγραμματιστής, ο Saeed Malekpour πρόκειται να εκτελεστεί, επειδή τόλμησε να προσβάλει στον ισλαμικό νόμο. 

Ο Saeed Malekpour, μόνιμος … κάτοικος Καναδά, επισκέφθηκε το 2008 την πατρίδα του και αμέσως οι αρχές τον συνέλαβαν με την κατηγορία οτι ανέπτυξε software για upload φωτογραφιών, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε από ένα πορνογραφικό site χωρίς να έχει δώσε την συγκατάθεσή του.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του ο Malekpour ομολόγησε την ενοχή υπό την πίεση βασανιστηρίων όπως ισχυρίζεται ο ίδιος και το Ιρανικό δικαστήριο τον καταδίκασε σε θάνατο για προσβολή του ισλαμικού νόμου.

Ο Ιρανός προγραμματιστής από το 2008 που συνελήφθη βρίσκεται στη φυλακή Evin της Τεχεράνης και μέχρι πριν λίγες μέρες περίμενε την απόφαση που έβγαλε το Ιρανικό δικαστήριο να επικυρωθεί, πράγμα που έγινε πριν λίγες μέρες…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC