Πρωταγωνιστές… «Μίας Ημέρας» στο facebook

Πρωταγωνιστές… «Μίας Ημέρας» στο facebook

 

ρομαντική αφίσα τύπου «Μία Ημέρα», κάνοντας απλά «like» στη σελίδα της ταινίας: https://www.facebook.com/miaimera. 

Εκεί θα βρουν πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή αυτή και θα μπορέσουν να τροποποιήσουν τη φωτογραφία της επιλογής τους, την οποία μπορούν να προσθέσουν στη δημόσια gallery ή να την κρατήσουν στο προσωπικό τους αρχείο.

Η σελίδα έχει ανέβει εδώ και κάποιες μέρες στο facebook κι έχει ήδη περισσότερα από 3.100 «like», ενώ περισσότεροι από 1500 επισκέπτες έχουν μετατρέψει φωτογραφίες τους σε αφίσες.

Η σκηνοθέτιδα Λόνε Σέρφιγκ («Μια Κάποια Εκπαίδευση») μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη το ομώνυμο bestseller μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Νίκολς, που έχει κερδίσει τις καρδιές κριτικών και αναγνωστών. Τον Ντέξτερ και την Έμα, τους εξαιρετικά καλογραμμένους κεντρικούς χαρακτήρες, υποδύονται ο Τζιμ Στέρτζες («21») και η Αν Χάθαγουεϊ («Αγάπη σαν ναρκωτικό»). 20 χρόνια, δύο άνθρωποι, μία ημέρα… Η ταινία επισκέπτεται την Έμα και τον Ντέξτερ σε μία περίοδο είκοσι ετών, από την ημέρα που γνωρίστηκαν και για μία μέρα κάθε χρόνο, την ίδια πάντα ημερομηνία–η οποία είναι η ημερομηνία της γνωριμίας τους. Ίσες ποσότητες χιούμορ και συγκίνησης σε μια αξέχαστη ιστορία για τον έρωτα, τη φιλία και το ρόλο που παίζουν κάποιοι άνθρωποι στις ζωές μας.

Από τις 8 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους…

Δείτε το trailer της ταινίας…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC