Πωλήθηκε σε δημοπρασία iPhone πρώτης γενιάς για περισσότερα από 63.356 δολάρια

Πωλήθηκε σε δημοπρασία iPhone πρώτης γενιάς για περισσότερα από 63.356 δολάρια

Σφραγισμένο iPhone πρώτης γενιάς, πωλήθηκε έναντι 63.356,40 δολαρίων σε διαδικτυακή δημοπρασία.

Το smartphone πωλήθηκε 100 φορές πάνω από την αρχική του τιμή.

Το πρωτότυπο κόστιζε 599 δολάρια και διέθετε οθόνη 3,5 ιντσών με κάμερα 2megapixel και δυνατότητες ίντερνετ και iTunes.

Η αρχική προσφορά για το iPhone ξεκίνησε από τα 2.500 δολάρια. Ακολούθησαν 26 προσφορές με τον Mark Montero, ιδρυτή της εταιρείας δημοπρασιών LCG Auctions, να δηλώνει στο CNN ότι 10 άτομα ενδιαφέρθηκαν.

Ο νέος ιδιοκτήτης είναι ένας Αμερικανός πολίτης χωρίς να δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες.

Ένα ακόμα iPhone πρώτης γενιάς που δεν είχε ανοιχτεί ποτέ πωλήθηκε για περισσότερα από 39.000 δολάρια σε άλλη δημοπρασία του οίκου τον περασμένο Οκτώβριο.

«Σήμερα θα γράψουμε μαζί ιστορία»
Ο αείμνηστος Στιβ Τζομπς, μιλώντας στην ετήσια παρουσίαση της Apple Macworld expo το 2007, είχε ανοίξει την παρουσίασή του λέγοντας πως «σήμερα θα γράψουμε μαζί ιστορία».

Το πρώτο iPhone είχε χαρακτηριστεί «επαναστατικό». «Είναι πραγματική επανάσταση να φέρνεις το πραγματικό web σε ένα τηλέφωνο» είχε πει ο ιδρυτής της Apple και εμπνευστής του κινητού τηλεφώνου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC