Πωλείται τελικά η Yahoo;

Πωλείται τελικά η Yahoo;

Οι φήμες που θέλουν την Yahoo να πωλείται όλο και φουντώνουν. Ένα e-mail που φαίνεται οτι διέρρευσε από τον λογαριασμό …

του CEO της Yahoo, Jerry Yang, επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν τη Yahoo να εξετάζει το ενδεχόμενο της πώλησής της.

Το e-mail που διέρρευσε είναι στην ουσία ένα υπόμνημα προς τους υπαλλήλους της εταιρίας και τους ενημερώνει οτι οι σύμβουλοι τις εταιρίας εξετάζουν όλες τις επιλογές που έχουν έτσι ώστε να καταλήξουν στην καλύτερη προσέγγιση για την εταίρα, τους μετόχους και τους εργαζομένους της.

Δηλαδή με αυτό το email θέλουν να προετοιμάσουν το έδαφος για πιθανή πώληση της εταιρίας ή έστω τμήμα της.

Επίσης στο μήνυμα αυτό αναφέρεται ότι η εταιρία ψάχνει κάποιον που θα αναλάβει τη θέση της Carol Bartz, που απολύθηκε πριν λίγο καιρό.

Τέλος μετά την δημοσίευση του e-mail του Yang ο προσωρινός CEO Tim Morse ανακοίνωσε οτι ανεξάρτητα με τις φήμες, οι εργαζόμενοι, θα πρέπει να συνεχίσουν να είναι συνεπείς στα καθήκοντά τους.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC