Πότε θα μπει το Twitter στο χρηματιστήριο;

Πότε θα μπει το Twitter στο χρηματιστήριο;

Μπορεί η αίτηση του Facebook προς την επιτροπή της κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ να έχει μονοπωλήσει τα φώτα της δημοσιότητας …

αλλά δεν είναι η μόνη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που σκέφτεται να βγει στο χρηματιστήριο.

Οι συζητήσεις για το αν το Twitter θα την ακολουθήσει και πότε γίνονται όλο και πιο συχνές. Η ίδια η εταιρεία βέβαια δεν έχει ανακοινώσει τίποτε. Και οπωσδήποτε δεν περιμένουμε τίποτε μέσα στο 2012. Για το 2013 όμως, οι πιθανότητες αυξάνονται δραματικά.

Βέβαια το διάστημα μέχρι το 2013 είναι τεράστιο και στο χώρο της τεχνολογίας ισοδυναμεί με μια ολόκληρη ζωή. Πολύ περισσότερο στο χώρο του Internet. Παρόλα αυτά όλες οι ενδείξεις συμφωνούν ότι η έξοδος του Twitter στο χρηματιστήριο δεν θα μπορούσε να καθυστερήσει πολύ περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση, μεγάλο ρόλο θα παίξει και η πορεία που θα διαγράψει η δημόσια προσφορά του Facebook. Αν δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες, αν αποτελέσει το πρώτο βήμα για το σκάσιμο της φούσκας των social media, τότε τα πράγματα θα είναι σαφώς διαφορετικά. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, λογικά το Twitter θα είναι πολύ πιο προσεκτικό στις κινήσεις του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC