Πώς μπορείς να αποθηκεύσεις φωτογραφίες και βίντεο που έχεις στο Facebook

Πώς μπορείς να αποθηκεύσεις φωτογραφίες και βίντεο που έχεις στο Facebook

Αν έχεις οπτικούς θησαυρούς στη σελίδα σου στο και θες να τους μεταφέρεις αλλού ή να κρατήσεις αντίγραφα ασφαλείας, τα νέα είναι καλά.

Όπως ανακοίνωσε προσφάτως το Facebook, το εργαλείο μεταφοράς δεδομένων είναι πλέον διαθέσιμο σε πολλές χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα.

Αυτό που κάνει ουσιαστικά είναι να εξάγει φωτογραφίες και βίντεο από το Facebook στο Google Photos, όπου και θα ζήσουν για πάντα. Μπορεί επίσης να είσαι έτοιμος να φύγεις από το Facebook, δεν θέλεις όμως να χάσεις τις πολύτιμες αναμνήσεις σου.

Η διαδικασία είναι απλή: πηγαίνεις στο βελάκι, πάνω αριστερά στο menu bar, και επιλέγεις Ρυθμίσεις. Από το μενού στα αριστερά επιλέγεις τώρα «Οι πληροφορίες σας στο Facebook» (Your Facebook Information).

Όταν πατήσεις την επιλογή «Μεταφορά αντιγράφου φωτογραφιών ή βίντεο», η μόνη επιλογή που εμφανίζεται ως εξωτερική πηγή στο παράθυρο «Επιλογή προορισμού» είναι το Google Photos (Φωτογραφίες Google).

Το μόνο που χρειάζεται πια είναι να επιλέξεις τι θέλεις να μεταφέρεις (φωτογραφίες ή/και βίντεο) και να συνδεθείς φυσικά στον λογαριασμό σου στην Google…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC