Πώς να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο μεταξύ iOS συσκευών

Πώς να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο μεταξύ iOS συσκευών
 
Ψάχνετε για έναν εύκολο τρόπο να μεταφέρετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας μεταξύ των iOS συσκευών σας, συμπεριλαμβανομένου του Mac υπολογιστή σας; Με την εφαρμογή Scotty, της εταιρίας Galarina, μπορείτε να μεταφέρετε τα αρχεία σας πιο εύκολα από ποτέ. Πρόκειται για μια εφαρμογή, την οποία κατεβάζετε μια φορά και την χρησιμοποιείτε απεριόριστα σε όλες τις iOS συσκευές σας.

Προκειμένου να μεταφέρεται αρχεία από ή στον Mac υπολογιστή σας, θα χρειαστεί πρώτα να ενεργοποιήσετε το File Sharing. Για να γίνει αυτό, ανοίξτε το System Preferences > Sharing και τσεκάρετε το κουτάκι File Sharing που βρίσκεται στα αριστερά. Στη συνέχεια επιλέξτε ποιους φακέλους θέλετε να μοιράζεστε από το παράθυρο Shared Folders. Αφού έχετε ενεργοποιήσει το File Sharing, ο υπολογιστής σας θα εμφανιστεί στην αρχική οθόνη της εφαρμογής Scotty, με τίτλο Destinations. Θα χρειαστεί να εισάγετε επίσης το όνομα χρήστη και κωδικό στο Mac σας.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/03/fetcher_92.png?w=1110

Για να μεταφέρετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο, πρέπει πρώτα να επιλέξετε τον προορισμό, σε ποια συσκευή, δηλαδή, θέλετε να τα στείλετε. Μπορείτε να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο φάκελο στο Mac υπολογιστή σας (εφόσον τον έχετε ενεργοποιήσει στο File Sharing) πατώντας στο όνομα του φακέλου.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/03/fetcher_104.png?w=1110

Αφού επιλέξετε το προορισμό των αρχείων, στη συνέχεια επιλέγετε ποιες φωτογραφία ή βίντεο θέλετε να μεταφέρετε. Η εφαρμογή παρουσιάζει τα αρχεία σας σε ένα πλέγμα-μικρογραφία και απλά επιλέξτε αρχεία που θέλετε να μεταφέρετε. Στη συνέχεια πατήστε το κουμπί Transfer στη κορυφή.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/03/fetcher_111.png?w=1110

Οι συσκευές σας πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi ή να είναι συνδεδεμένες μέσω Bluetooth για να πραγματοποιηθεί η μεταφορά. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο μεταφέρονται στη πλήρη ανάλυσή τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC