Ρεκόρ πωλήσεων έκανε το Playstation 4: 1 εκατομμύριο κονσόλες το πρώτο 24ωρο

Ρεκόρ πωλήσεων έκανε το Playstation 4: 1 εκατομμύριο κονσόλες το πρώτο 24ωρο

Κυκλοφόρησε επίσημα το Playstation 4 και οι παραγγελίες πήραν φωτιά, στέλνοντας τη νέα κονσόλα της Sony στην κορυφή από το πρώτο 24ωρο.

Το PlayStation 4 βρίσκεται πλέον και επίσημα στα ράφια των καταστημάτων, (στην Ελλάδα θα έρθει στις 13 Δεκεμβρίου) και έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων, αφού όπως αναφέρει η Sony, μέσα στο πρώτο 24ωρο διέθεσε περισσότερα από 1 εκατομμύρια τεμάχια σε ΗΠΑ και Καναδά.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα προβλήματα, αφού υπάρχουν αρκετές αναφορές για κονσόλες από παραγγελίες οι οποίες δεν λειτουργούν και λόγω της εξάντλησης των αποθεμάτων, η αντικατάσταση τους θα χρειαστεί αρκετές εβδομάδες…

Πάντως, οι αναλυτές, ήδη υπολογίζουν ότι το PS4 θα σημειώσει μεγαλύτερες πωλήσεις από το Xbox One, γεγονός που θα είναι πιο ξεκάθαρο από την επόμενη εβδομάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC