Σε άνοδο οι πωλήσεις videogames

Σε άνοδο οι πωλήσεις videogames
 

Για πρώτη φορά τα βιντεοπαιχνίδια ξεπερνούν σε πωλήσεις τα DVD όπως αναφέρει η βρετανική Electronic Retailers Association (ERA)

Μάλιστα ο συνολικός τζίρος για το 2011 πλησίασε τα δύο εκατομμύρια στερλίνες καθιστώντας τη βιομηχανία gaming το μεγαλύτερο τομέα ψυχαγωγίας στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς την ίδια στιγμή οι πωλήσεις DVD και των άλλων video formats έφτασαν τα 1,80 δισεκατομμύρια, ενώ η μουσική με το ζόρι ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο στερλίνες.

Και σε ποσοστά όμως τα βιντεοπαιχνίδια είχαν σαφές προβάδισμα καθώς οι σχετικές πωλήσεις ανήλθαν στο 40,2% του συνόλου της αγοράς ψυχαγωγίας. Για τα βίντεο το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 37,6% ενώ για τη μουσική 22,2%.

Περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις στο

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC