Σε αλλαγές προχωράει το Flickr

Σε αλλαγές προχωράει το Flickr
Η τεράστια επιτυχία του Pinterest δεν φαίνεται να αφήνει αδιάφορες τις υπόλοιπες υπηρεσίες που εστιάζονται στην αποθήκευση και προβολή …

φωτογραφιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Flickr της Yahoo το οποίο ανάμεσα στις υπόλοιπες αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα αποκτήσει εμφάνιση που θα παραπέμπει σε εκείνη του Pinterest.

Ο νέος τρόπος προβολής των φωτογραφιών θα δίνει μια αίσθηση ρευστότητας και θα να καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια του browser. Οι επιπλέον πληροφορίες κάθε εικόνας θα εμφανίζονται όταν ο κέρσορας περάσει από επάνω της. Η συγκεκριμένη αλλαγή θα ενεργοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου.

Σε ό,τι αφορά το ανέβασμα των φωτογραφιών στην υπηρεσία θα υπάρχει μια νέα λειτουργία η οποία θα ονομάζεται Uploadr και λειτουργεί με ένα απλό drag and drop των αρχείων από τον υπολογιστή στον browser. Κάθε φωτογραφία θα εμφανίζεται αυτόματα ως thumbnail και ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να της προσθέσει tags καθώς την ανεβάζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC