Σε καλό δρόμο το νέο αρχηγείο της Apple

Σε καλό δρόμο το νέο αρχηγείο της Apple

 

τα σχέδια της Apple για τα φουτουριστικά νέα γραφεία της. 

Η ιστοσελίδα, Cupertino.org, δημοσίευσε επιπλέον εικαστικές αποδόσεις των κτιρίων και του περιβάλλοντα χώρου, μαζί με περισσότερες πληροφορίες για το μελλοντικό αρχηγείο της εταιρείας.

Με το όνομα Apple Campus 2, το 175 στρεμμάτων οικόπεδο, θα διαθέτει μία κατασκευή σχήματος κουλουριού, που θα αποτελεί και το βασικό κτίριο, με χωρητικότητα 260.128 τετραγωνικών μέτρων διαθέσιμο για γραφεία και διάφορες εγκαταστάσεις, αμφιθέατρο 1000 ατόμων, γυμναστήριο και πολλά άλλα. Η Apple, σχεδιάζει τα παρκινγκ να είναι υπόγεια και να αναδιαμορφώσει το γενικότερο τοπίο της περιοχής. Συγκριμένα ο Steve Jobs, το περιέγραψε ως ένα διαστημόπλοιο που έχει προσγειωθεί.

Σύμφωνα με το ίδιο site η πόλη ακόμα πρέπει να αξιολογήσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των εγκαταστάσεων, επανεξέταση των αναπτυξιακών σχεδίων της περιοχής και δημόσιες ακροάσεις από τους κατοίκους, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι αρνητική η στάση που κρατάει.

Ωστόσο απολαύστε μερικές από τις απεικονίσεις από το πως πρόκειται να είναι το νέο αρχηγείο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC