Σε στάδιο παραγωγής το iPad 3

Σε στάδιο παραγωγής το iPad 3

Το iPad 3 έχει μπει σε παραγωγή και θα φιγουράρει στις βιτρίνες των καταστημάτων τον Μάρτιο, σύμφωνα με τα …

όσα αναφέρει το Bloomberg.

Η νέα ταμπλέτα λέγεται πως θα περιλαμβάνει έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή, μία υψηλής ανάλυσης οθόνη, καθώς και LTE, χαρακτηριστικά δηλαδή που έχουμε ακούσει και στο παρελθόν ότι θα διαθέτει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Apple έχει φροντίσει για τις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες του LTE chipset, εξοπλίζοντάς τη συσκευή με μία μεγαλύτερη μπαταρία, ενώ και η οθόνη του θα μοιάζει με «έντυπο υλικό». Εάν ισχύει αυτό, τότε θα επαληθευτεί η υποτιθέμενη ανάλυση των 2048×1536, που ακούγεται όλο αυτόν τον καιρό.

Αυτό μάλιστα θα σήμαινε και μία πυκνότητα pixel στα 253dpi, η οποία αν και δεν αγγίζει εκείνη της Retina Display με τα 300dpi, εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλότερη από του σημερινού iPad 2 που είναι στα 132.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC