Σε HTTPS η σύνδεση στο Twitter

Σε HTTPS η σύνδεση στο Twitter

Μέσω https θα συνδέονται εφεξής όλοι οι χρήστες στο Twitter. Η απόφαση έχει στόχο να προστατέψει κατά το δυνατόν …

τους χρήστες από κακόβουλα άτομα που ενδεχομένως να παρακολουθούν τις αναρτήσεις τους.

Αν και η πλειονότητα των δημοσιεύσεων στο Twitter είναι δημόσιες, ένας μεγάλο μέρος αυτών γίνεται και με direct messages. Με ιδιωτικά μηνύματα δηλαδή που τα βλέπει μόνο το άτομο στο οποίο απευθύνονται. Τόσο για τα μηνύματα αυτά λοιπόν όσο και για τις περιπτώσεις που κάποιος χρήστης δεν θα ήθελε να συνδεθεί ένα tweet με την πραγματική του ταυτότητα, η ασφαλής σύνδεση ήταν απαραίτητη.

Αν και η υπηρεσία είχε δώσει τη δυνατότητα για ασφαλείς συνδέσεις εδώ και ένα χρόνο περίπου, αυτές ήταν προαιρετικές. Ενεργοποιούνταν δηλαδή μετά από επιλογή του χρήστη.

Το γεγονός σήμαινε ότι σχεδόν κανένας δεν έμπαινε στη διαδικασία να το κάνει ακόμη και αν γνώριζε ότι μπορούσε. Η αλλαγή στην πολιτική του Twitter όμως εξασφαλίζει ότι όλες οι συνδέσεις θα είναι προστατευμένες ανεξάρτητα αν αυτό το έχει επιλέξει προηγουμένως ο χρήστης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC