Σκιά του εαυτού του ο Steve Jobs

Σκιά του εαυτού του ο Steve Jobs

Η σοκαριστική του εικόνα και μόνο μιλάει από μόνη της και κάνει όλους όσοι την είδαν να μιλούν για το … πιθανό τέλος του Steve Jobs, αυτή τη φορά όχι, από την Apple αλλά από τη ζωή.

Ο άρχοντας της «εύφορης» Silicon Valley και ηγετική μορφή της τεχνολογίας τα τελευταία 35 έτη, εμφανίσθηκε υποβασταζόμενος και αδύναμος έξω από την οικία του στην Καλιφόρνια.

Ο 56χρονος ιδρυτής της Apple έδειχνε σκελετωμένος, ακόμα και σε σχέση με την εικόνα που παρουσίαζε μόλις 2 μήνες πριν.

Η πάλη του με τον καρκίνο κλείνει ήδη 8 χρόνια και, σύμφωνα με την Daily Mail, άνθρωποι του περιβάλλοντός του φοβούνται ότι, ίσως ο Jobs να διανύει την περίοδο λίγο πριν το τέλος της άνισης μάχης.

Στην επιστολή παραίτησής του δεν έκανε άμεση αναφορά στο πρόβλημα υγείας του παρά μόνο τόνιζε ότι πάντα έλεγε πως αν ποτέ αισθανθεί αδύναμος να κάνει τη δουλειά του, θα παραιτηθεί και ότι, δυστυχώς, αυτή η ώρα έφθασε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC