Σταματάει η πώληση Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2 στις ΗΠΑ λόγω διαμάχης

Σταματάει η πώληση Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2 στις ΗΠΑ λόγω διαμάχης

Η Apple ανακοίνωσε πως θα σταματήσει σύντομα την πώληση Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2 στις ΗΠΑ λόγω απαγόρευσης από το ITC. Η Διεθνής Επιτροπή Εμπορίου πήρε την σχετική απόφαση μετά από μια διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στην Apple και την εταιρεία Masimo για τον αισθητήρα μέτρησης οξυγόνου στο αίμα που χρησιμοποιούν οι συσκευές της εταιρείας του Κουπερτίνο.

Οι πωλήσεις των δύο ρολογιών από τo site της Apple θα σταματήσουν μέσα στη βδομάδα, ενώ από τα καταστήματα θα διακοπεί η πώλησή τους από την Κυριακή που μας έρχεται. Η Apple ζήτησε επανεξέταση του θέματος και εξετάζει την προσφυγή της στο Εφετείο, αλλά και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Masimo. Ακόμη, στο τραπέζι έχει πέσει μια σχετική ενημέρωση λογισμικού που θα λύνει προσωρινά το θέμα με έως και τη διακοπή μετρήσεων οξυγόνου στο αίμα.

Η Masimo έχει κυκλοφορήσει το δικό της smartwatch που η Apple θεωρεί πως είναι απομίμηση της δικής της πρότασης και έχει καταθέσει τις δικές της αγωγές για παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας από τον περσινό Οκτώβριο. Η μάχη των δύο εταιρειών φαίνεται πως θα συνεχιστεί για καιρό ακόμη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC