Στείλτε λεφτά μέσω Facebook

Στείλτε λεφτά μέσω Facebook
Και ναι φτάσαμε στην εποχή που από το Facebook μπορούμε πλέον να στείλουμε και λεφτά. Η PayPal ξεκίνησε μία …
νέα εφαρμογή για το Facebook που επιτρέπει να στείλετε χρήματα σε οποιονδήποτε στη λίστα φίλων σας, με τη συνηθισμένη λίστα όρων και προϋποθέσεων, που απαιτεί η Paypal. Μετά την είσοδο στο Facebook και την εξουσιοδότηση της εφαρμογής, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το PayPal και να μεταφέρετε χρηματικά ποσά σε άτομα με τα οποία είστε συνδεδεμένοι -πρέπει να έχουν και αυτοί λογαριασμό στο Paypal-, προσθέτοντας έτσι ένα επιπλέον στρώμα ασφάλειας για την διαβόητη αδιάβλητη υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών. 

Οι πληρωμές τόσο αποστολής χρημάτων, όσο και λήψης, είναι δωρεάν, αρκεί και οι δύο χρήστες να χρησιμοποιούν τραπεζικούς λογαριασμούς από πιστωτικά ιδρύματα των ΗΠΑ. Σε περίπτωση τώρα που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, τότε η PayPal θα συλλέγει το 2,9% (είτε από τον αποστολέα ή τον παραλήπτη), με ένα 30-σεντ τέλος επεξεργασίας εκκίνησης. Τώρα αν επιθυμείτε να αποστείλετε χρήματα στο εξωτερικό, η προμήθεια κυμαίνεται από 0,5-3,9%, ανάλογα με διάφορους παράγοντες.

Στο μέλλον λέτε το χαρτζιλίκι οι παππούδες να το στέλνουν μέσω Facebook;

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC