Στον πυρετό της Gamescom!

Στον πυρετό της Gamescom!

H Gamescom είναι η μεγαλύτερη έκθεση video games στην Ευρώπη και ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό από τις … 18 μέχρι τις 21 Αυγούστου στην Κολονία .

Λίγο πριν την έναρξη της έκθεσης οι διοργανωτές ανακοίνωσαν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Όσοι λοιπόν πάνε στην Κολονία για να δουν από κοντά την έκθεση θα βρουν μπροστά τους το μεγαλύτερο αριθμό παιχνιδιών που έχουν παρουσιαστεί ποτέ πράγμα που σημαίνει οτι θα μπορούν να δουν από κοντά πάνω από 300 νέους τίτλους ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο Mobile Gaming, σε online παιχνίδια και σε 3D τίτλους.

Εκτός από τα παιχνίδια οι διοργανωτές ανακοίνωσαν οτι στην έκθεση έχουν λάβει μέρος 550 εκθέτες που θα παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα τους στους 4.700 δημοσιογράφους που θα καλύπτουν το γεγονός αλλά και στους από περίπου 254.000 επισκέπτες που αναμένεται να την επισκεφθούν.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC