Στο 39% η διείσδυση του Android

Στο 39% η διείσδυση του Android

.

Πρόκειται για πολύ σημαντική αύξηση καθώς κατά το 2010 το ποσοστό που είχε το λειτουργικό δεν ξεπερνούσε το 30%. …

Τέσσερα στα δέκα tablets χρησιμοποιούν Android σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Strategy Analytics.

Βέβαια αναλυτές δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν ότι η άνοδος αυτή οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στην Amazon. H Strategy Analytics στους υπολογισμούς της συμπεριέλαβε και το Kindle Fire του οποίου οι πωλήσεις έχουν εκτοξευθεί.
Δεν πρόκειται για ασήμαντη λεπτομέρεια. Αν και «τυπικά» το λειτουργικό του Kindle Fire θεωρείται Android, απέχει πάρα πολύ από τις εκδόσεις που χρησιμοποιούν όλα τα υπόλοιπα tablet.

Η Amazon του έχει κάνει τεράστιες αλλαγές οπότε δεν είναι λίγοι εκείνοι που αρνούνται να το βάλουν στην ίδια κατηγορία με το «κανονικό» Android. H Apple πάντως συνεχίζει να διατηρεί την πρωτοκαθεδρία. Έχοντας πουλήσει περισσότερα από 15.4 εκατομμύρια iPad για το τελευταίο τρίμηνο του 2011, εξασφάλισε μερίδιο 58% ολόκληρης στη συγκεκριμένη αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC