Στροφή προς το Vita OS σκέφτεται η Sony

Στροφή προς το Vita OS σκέφτεται η Sony

Μπορεί οι πωλήσεις της Sony να αυξήθηκαν κατά 65% σε σχέση με το 2010 σε ό,τι αγορά τις στις πωλήσεις φορητών συσκευών οι οικονομικές της απώλειες έφτασαν τα 247 εκατομμύρια ευρώ.

Το γεγονός σημαίνει ότι η εταιρεία θα πρέπει να εξασφαλίσει την επιτυχία του Sony PS Vita πάση θυσία. Αντίστοιχο βάρος έχει δοθεί συνεπώς και στην ανάπτυξη του Vita OS καθώς υπάρχουν σκέψεις για τη χρήση του και σε άλλα προϊόντα της εταιρείας. Αν πράγματι συμβεί κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι η Sony θα εγκαταλείψει, εν μέρει τουλάχιστον, το Android.

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας πάντως Yoshio Matsumoto, δεν παρουσίασε ως δεδομένη τη μετάβαση. Τόνισε όμως ότι αποτελεί ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο. Σε κάθε περίπτωση, αν πράγματι γίνει μια τέτοια στροφή, θα αποτελέσει πολύ σημαντική εξέλιξη στο χώρο των φορητών συσκευών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC