Συνεχίζεται η μείωση των συνδρομητών του World of Warcraft

Συνεχίζεται η μείωση των συνδρομητών του World of Warcraft

 

Τη μείωση του αριθμού συνδρομητών του διάσημου ηλεκτρονικού παιχνιδιού World of Warcraft ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Blizzard, Mike Morhaime. … Οι συνδρομητές του μειώθηκαν κατά 300.000 από τον Μάιο και αγγίζουν πλέον τα 11.1 εκατομμύρια σε αριθμό. Στα μέσα περίπου του 2010, το WOW έχει φτάσει τον αριθμό ορόσημο των 12 εκατομμυρίων συνδρομητών, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε η πτωτική του πορεία.

Παρά τη μείωση στους συνδρομητές του, αξίζει να σημειωθεί ότι το World of Warcraft είναι όχι μόνο το παιχνίδι με τους περισσότερους συνδρομητές αλλά και με τεράστια διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Πάντως οι προθέσεις της Blizzard είναι να ανακτήσει όσο το δυνατόν περισσότερους από τους χαμένους συνδρομητές της και αυτό σκοπεύει να το πετύχει παρουσιάζοντας σύντομα νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC