Συνεχίζονται τα σημαντικά προβλήματα στις υπηρεσίες BlackBerry

Συνεχίζονται τα σημαντικά προβλήματα στις υπηρεσίες BlackBerry

 

Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο ημέρες οι χρήστες BlackBerry συσκευών αντιμετωπίζουν προβλήματα στις υπηρεσίες της RIM, λόγω προβλημάτων στους … servers της εταιρείας.

Τα προβλήματα για τη RIM ξεκινήσανε από χθες και διήρκεσαν περίπου για μια ημέρα, όταν οι κάτοχοι προϊόντων της δεν είχαν πρόσβαση σε καμία υπηρεσία Internet μέσα από τη συσκευή τους. Τα δεδομένα περνάνε σε πρώτη φάση από τις υπηρεσίες της εταιρείας για βελτιστοποίηση και συμπίεσή τους και στη συνέχεια σερβίρονται στους χρήστες. Έτσι υπηρεσίες όπως email, περιήγηση στο Internet και η δωρεάν ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ BlackBerry ήταν μη προσβάσιμες.

Ενώ σε πρώτη φάση τα προβλήματα φαινόταν να είχανε αποκατασταθεί με τη RIM να ζητάει δημόσια συγνώμη για τα τεχνικές δυσκολίες, σήμερα αναφορές χρηστών στο Internet κάνουν λόγω για νέα διακοπή των υπηρεσιών τους, με τις μόνες λειτουργίες διαθέσιμες για τις συσκευές τους να είναι η αποστολή SMS και οι τηλεφωνικές κλήσεις. Η αναφορές των χρηστών για τα νέα προβλήματα στης υπηρεσίες της RIM επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα μέσω ενός tweet από την T-Mobile UK.

Τα τεχνικά προβλήματα επηρεάζουν την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC