Σχεδιαστής της Apple έγινε ιππότης!

Σχεδιαστής της Apple έγινε ιππότης!
Ο βασικός σχεδιαστής  των προϊόντων της Apple πήρε τον χρίστηκε ιππότης από την Βασίλισσα. 

Ο Βρετανός σχεδιαστής της Apple, Jonathan … Ive, είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται για την εμφάνιση και την αισθητική των δημοφιλέστερων συσκευών της εταιρίας, όπως είναι το MacBook, το iPod, και το iPhone.

Έτσι για την συμβολή του στην τέχνη και το σχεδιασμό, η Βασίλισσα του έδωσε τον τίτλο του Knight Commander of the British Empire.

Ο Ive δούλευε στην Apple από το 1995 όμως τα σχέδια των προϊόντων που έβγαιναν από την εταιρία δεν τον ικανοποιούσαν μέχρι το 1997 που ο Steve Jobs επέστρεψε στην Apple ως Διευθύνων Σύμβουλος και είδε οτι μοιράζονταν τον ίδιο τρόπο σκέψης και είχαν τα ίδια οράματα.

Μετά τον τίτλο που πήρε ο ίδιος δηλώνει «ταπεινός και ταυτόχρονα ειλικρινά ευγνώμων» για την τιμή που του έγινε ενώ το όλο γεγονός το χαρακτηρίζει «απολύτως συναρπαστικό».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC