Ταΐζει τον σκύλο του μέσω του… Twitter!

Ταΐζει τον σκύλο του μέσω του… Twitter!
Ένας 30χρονος γκουρού των υπολογιστών, ονόματι Νατ Μόρις, έχει αναπτύξει ένα καινοτομικό σύστημα για να ταΐζει τον σκύλο του, …

όσο λείπει από το σπίτι. Στέλνοντας ένα μήνυμα στο Twitter, αυτόματα το μπολ του αγαπημένου του Τόμπι γεμίζει με σκυλοτροφή.

Συγκεκριμένα, όποτε ο Μόρις στέλνει μήνυμα στο «@FeedToby», το αγαπημένο του τεριέ μπορεί να απολαύσει το γεύμα του.

Ως σύμβουλος πληροφορικής, ο Μόρις ξοδεύει αρκετό χρόνο μακριά από το σπίτι και δεν βρίσκεται πάντοτε εκεί για να ταΐζει το κατοικίδιό του.

Αλλά με τη νέα εφεύρεση του, είναι σε θέση να ταΐζει τον Τόμπι από οπουδήποτε στο κόσμο.

«Ο Τόμπι το λατρεύει. Στην αρχή δεν ήξερε τι συνέβαινε, αλλά τώρα κάθεται από κάτω και περιμένει τη σκυλοτροφή να πέσει», εξηγεί ο 30χρονος.

Όποτε ο Μόρις στέλνει ένα μήνυμα, τότε πέφτει αυτόματα η σκυλοτροφή. Ο 30χρονος έχει εγκαταστήσει και κάμερες για να είναι σίγουρος ότι ο αγαπημένος του σκύλος λαμβάνει τη τροφή του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC