Τα κινητά «πεθαίνουν» στις τουαλέτες

Τα κινητά «πεθαίνουν» στις τουαλέτες
Αν δεν έχει τύχει σε σας, σίγουρα θα ξέρετε κάποιον που θα του έχει πέσει το κινητό του τηλέφωνο …
μέσα στην λεκάνη. Κάτι που όπως φαίνεται δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο, του εναντίον σύμφωνα με μία έρευνα στην Μεγάλη Βρετανία, οι περισσότερες καταστροφές κινητών τηλεφώνων που οφείλονται στο υγρό στοιχείο, διαδραματίζονται μέσα στην τουαλέτα. 

Το 50% των κατεστραμμένων κινητών τηλεφώνων, «άφησαν την τελευταία τους ηλεκτρονική ανάσα λόγω πνιγμού σε κάποια λεκάνη».

Τα κινητά είναι δυνατόν ως γνωστό είναι δυνατόν να καταστραφούν από το νερό ή από το υγρό γενικότερα στοιχείο.

Ωστόσο, ποια είναι η αναλογία; Στην έρευνα συμμετείχαν 1.937 χρήστες κινητών άνω των 18 ετών. Είχαν ερωτηθεί, εάν είχαν καταστρέψει κάποια στιγμή κάποιο κινητό τους με νερό ή άλλο υγρό και αν ναι, πώς / πού.

Οι απαντήσεις που διαμόρφωσαν τα αποτελέσματα της έρευνας έχουν ως εξής:

– Η τουαλέτα είναι στην πρώτη θέση. Το 47% είχαν καταστρέψει τα κινητά τους στην λεκάνη της τουαλέτας (δηλαδή τους είχε πέσει μέσα).

Τα ποτά και οι πότες είναι στη 2η θέση. Ένα 21% παραδέχθηκε ότι είχε χυθεί ποτό ή πως είχε πέσει και ολόκληρη η συσκευή μέσα σε ένα.

– Από την άλλη ένα 12% δήλωσε ότι κατά κάποιο τρόπο είχε πάρει το κινητό μαζί του στην μπανιέρα.

– Τέλος το 7% είχε υποστεί υγρή καταστροφή κατά το πλύσιμο των χεριών και ένα 3% επειδή είχε πλυθεί μαζί με τα ρούχα σε πλυντήριο, ξεχασμένο μέσα σε κάποια τσέπη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC