Τα τηλέφωνα της Samsung ακούνε… Opera

Τα τηλέφωνα της Samsung ακούνε… Opera

 

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι όσοι είχαν την ευκαιρία να τον χρησιμοποιήσουν τονίζουν ότι πρόκειται για μια εξαιρετική εφαρμογή με υψηλή χρηστικότητα, ταχύτητα και λειτουργίες.

Το μικρό του αδελφάκι άλλωστε, ο Opera mini είναι αυτή τη στιγμή ο δημοφιλέστερος browser παγκοσμίως σε φορητές συσκευές. Κάτι τέτοιο δεν προκαλεί έκπληξη καθώς θεωρείται ιδανικός για αργά δίκτυα, αφού συνδυάζει την γρήγορη πλοήγηση με την χαμηλή κατανάλωση όγκου δεδομένων.

Για τους λόγους αυτούς η Samsung αποφάσισε ότι εφεξής τα τηλέφωνα της που ανήκουν στην κατηγορία των “featured phones” θα έχουν προεγκατεστημένο τον Opera Mini. “Featured phones” ονομάζονται οι συσκευές εκείνες που δεν θεωρούνται smartphones αλλά που διαθέτουν επιπλέον λειτουργίες σε σχέση με τις απλές συσκευές

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC