Τα ’80s επέστρεψαν!

Τα ’80s επέστρεψαν!

 

Τα ‘80s υπήρξαν για πολλούς μια αρκετά συναρπαστική δεκαετία και μία από τις πλέον χαρακτηριστικές εικόνες της εποχής, που … θα συναντούσε κανείς σε πολλά video-clips, δεν είναι άλλη από τα boomboxes. 

Ωστόσο η μόδα κάνει τους κύκλους της και φυσικά τις επιταγές της ακολουθεί και η τεχνολογία. Έτσι και το iPhone 4 dock από την iHome ήρθε για να δώσει μια νοσταλγική διάθεση στη σημερινή γενιά.

Το στυλ του θα μπορούσε κανείς να πει ότι φέρνει και λίγο στην ταινία Tron, τουλάχιστον στις φωτογραφίες που παρατίθενται. Όμως πέραν του σχεδιασμού του διαθέτει ένα ζευγάρι 4-inch carbon-composite woofers και 2 1-inch ferro-fluid cooled tweeters.

Παράλληλα διαθέτει μία LCD οθόνη, στην οποία απεικονίζεται το equalizer, μεγάλα φωτεινά κουμπιά, FM ραδιόφωνο, aux line-in, για την περίπτωση που επιθυμείτε να συνδέσετε κάποια άλλη συσκευή πέραν Apple και τέλος, ένα μαγνητικό τηλεκοντρόλ.

Μπορείτε να συνδεθεί είτε με παροχή ρεύματος ή με 6 D μεγέθους μπαταρίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC