Τα Angry Birds σπάνε όλα τα ρεκόρ

Τα Angry Birds σπάνε όλα τα ρεκόρ
Τα Χριστούγεννα είδαμε ένα ξέφρενο ρυθμό ενεργοποιήσεων smartphones, αλλά και λήψεων εφαρμογών, ωστόσο τα Angry Birds κυριολεκτικά για άλλη …

μια φορά τρέλαναν τα κοντέρ των downloads. Η Rovio δήλωσε ότι σημείωσε ρεκόρ 6,5 εκατομμύρια λήψεων την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ο αριθμός αυτός είναι πρακτικά ίσος με τον αριθμό ενεργοποιήσεων smartphone που εκτιμήθηκε ότι πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια όλων των εορτών. Στο νούμερο αυτό περιλαμβάνονται οι συνδυαζόμενες λήψεις των τριών δωρεάν παιχνιδιών -Angry Birds, Angry Birds Seasons και Angry Birds Ρίο- και ένα μείγμα ορισμένων επί πληρωμή. Την ίδια εποχή πέρυσι η εταιρεία είχε καταφέρει ένα «μικρότερο» ρεκόρ, αυτό των 2 εκατ. λήψεων, οπότε καταλαβαίνετε ότι έχουμε μία σημαντική αύξηση.

Τελικά αυτές οι γιορτές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως γιορτές των εφαρμογών, μιας και σε σύνολο κατέβηκαν κάτι περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο κατά τη διάρκεια μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC