Τα torrents έρχονται στα Android!

Τα torrents έρχονται στα Android!
Ο δημοφιλής client uTorrent ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και για τις Android συσκευές. 

 

Όπως όλα δείχνουν η εταιρία BitTorrent, που έχει … δημιουργήσει το δημοφιλές στους περισσότερους χρήστες Η/Υ, utorrent,  ετοιμάζεται να μεταφέρει τον δημοφιλές client και στις φορητές συσκευές.
Η εταιρία ήδη έχει ετοιμάσει έναν native BitTorrent client για συσκευές Android ο οποίος πολύ σύντομα αναμένεται να είναι διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες Android συσκευών.
Επίσης εκτός από τα Android, η εταιρία αναμένεται να κυκλοφορήσει και ειδική έκδοση για τους χρήστες που χρησιμοποιούν Linux.
Όπως όλα δείχνουν με αυτές τις κινήσεις οι χρήστες του uTorrent θα αυξηθούν σημαντικά ενώ ήδη τον χρησιμοποιούν παγκοσμίως περισσότεροι από 140 εκατομμύρια.

Τέλος οι χρήστες iOS, δεν προβλέπεται να δουν κάτι αντίστοιχο στις συσκευές τους, μιας και η Apple δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την BitTorrent γιατί υποστηρίζει οτι οι εφαρμογές της χρησιμοποιούνται για παράνομη ανταλλαγή αρχείων

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC