Τα Windows 8 δεν θα δέχονται φωτογραφίες από το χρήστη για wallpaper!

Τα Windows 8 δεν θα δέχονται φωτογραφίες από το χρήστη για wallpaper!
Η Microsoft ανακοίνωσε μέσα από το blog της, οτι στα Windows 8 οι χρήστες δε θα μπορούν να βάζουν όποια … φωτογραφία θέλουν στο background του Metro interface. 

Η εταιρία υποστηρίζει οτι τα εικονίδια (tiles) χρησιμοποιούν πολύ χώρο με αποτέλεσμα να μην φαίνεται η φωτογραφία στο background οπότε δεν έχει νόημα η ύπαρξή της.

Με αφορμή αυτό, η Microsoft θα δίνει την δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει ανάμεσα σε διάφορα προεγκατεστημένα themes.

Μπορεί η εξήγηση αυτή της Microsoft να έχει κάποια λογική όμως πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν οτι η εταιρεία προσπαθεί να περιορίσει την παραμετροποίηση του λειτουργικού της όπως ακριβώς έχει κάνει η Apple τόσα χρόνια.

Τέλος να επισημάνουμε οτι το Metro interface είναι το νέο περιβάλλον εργασίας των Windows, το οποίο κυρίως προορίζεται για χρήση σε tablets ενώ οι χρήστες υπολογιστών θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σ’ αυτό και το κλασικό desktop που χρησιμοποιούσαν μέχρι σήμερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC