Τζιν με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, ηχεία και ποντίκι!

Τζιν με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, ηχεία και ποντίκι!

Εάν δεν μπορείτε να μείνετε λεπτό μακριά από τον υπολογιστή σας, τότε μια νέα εφεύρεση θα σας λύσει τα …

χέρια – αλλά θα σας δέσει τα… πόδια!

Δύο Ολλανδοί εφευρέτες έχουν αναπτύξει μια σειρά τζιν, που δίνουν μια εντελώς νέα διάσταση στην έννοια του φορητού υπολογιστή.

Τα τζιν, γνωστά και ως «Beauty and the Geek», διαθέτουν ένα πλήρως λειτουργικό πληκτρολόγιο, ποντίκι και ηχεία ενσωματωμένα στο μηρό του υφάσματος. Η πίσω τσέπη έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αποθηκεύει το ποντίκι, το οποίο διαθέτει ένα ελαστικό καλώδιο. Η ιδέα ανήκει στη σχεδιαστική εταιρία Nieuwe Heren, η οποία διευθύνεται από τους Erik de Nijs και Tim Smit.

«Δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ. Με το ευέλικτο πληκτρολόγιο, τα μικρά ηχεία και το μικρό ποντίκι, είναι λίγο μόνο βαρύτερο από ένα κανονικό τζιν», δήλωσε ο de Nijs στο WebProNews.

«Η βασική ιδέα είναι, ότι μπορείτε να συνδεθείτε με τον υπολογιστή σας χωρίς να χρειάζεται να κάθεστε πίσω από το γραφείο σας. Όπου κι αν βρίσκεστε, θα έχετε ένα πλήρως λειτουργικό keyboard στα πόδια σας», τόνισε καταληκτικά.

Ο υπολογιστής συνδέεται ασύρματα μέσω ενός USB και η τιμή του τζιν υπολογίζεται στα 250 €.

Ο De Nijs πρόσθεσε: «Το όλο έργο είναι περίπλοκο και δεν διαθέτουμε ακόμη αρκετά χρήματα για να το βγάλουμε στην αγορά»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC