Τηλεκατευθυνόμενο όχημα με… λέιζερ

Τηλεκατευθυνόμενο όχημα με… λέιζερ

 

σημείο το οποίο στοχεύετε με λέιζερ. Σε περίπτωση όμως που δεν έχετε κατοικίδιο υπάρχει ένα αυτοκινητάκι για να κυνηγάει το λέιζερ.Το Thinkway Toys’ Lazer Stund Chaser πρόκειται για ένα τηλεκατευθυνόμενο όχημα το οποίο ακολουθεί το κόκκινο λέιζερ όπου το στο στοχεύετε.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του τηλεκατευθυνόμενου είναι ότι είναι δύο πλευρών, δηλαδή ακόμα και αν αναποδογυρίσει θα συνεχίσει κανονικά το ανελέητο κυνηγητό του λέιζερ. Ο χρήστης ελέγχει την ταχύτητά το μέσω μίας σκανδάλης στο τηλεχειριστήριό του, ενώ υπάρχει και turbo mode. Αν και αυτό ακολουθεί το λέιζερ, μπορείτε να πραγματοποιήσετε απότομες στροφές από το τηλεχειριστήριο. Το σύστημα διαθέτει και δύο κανάλια, ώστε να μπορούν να πραγματοποιηθούν αγώνες μεταξύ δύο τηλεχειριζόμενων.

Η μέγιστη εμβέλειά του είναι δώδεκα μέτρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC