Τιμητική διάκριση απέσπασε η Vodafone

Τιμητική διάκριση απέσπασε η Vodafone

Η Vodafone παρέλαβε τιμητική διάκριση για τον «Καλύτερο Απολογισμό Συνολικά», στο πλαίσιο του θεσμού «Bravo 2011, Ανοιχτός Διάλογος για …

τη Βιώσιμη Ανάπτυξη», κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου στο Ζάππειο Μέγαρο. 

Επιπλέον, ο Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας της Vodafone για το χρονικό διάστημα Απρίλιος 2009 – Μάρτιος 2010 διακρίθηκε, μεταξύ των 5 καλύτερων στην Ελλάδα, και στις ακόλουθες κατηγορίες:

– Καλύτερη προσέγγιση Ουσιωδών Θεμάτων (materiality)
– Καλύτερη προσέγγιση Συμμετόχων (stakeholder inclusiviness)
– Καλύτερη προσέγγιση στα θέματα Περιβαλλοντικής επίδοσης
– Καλύτερη προσέγγιση στα θέματα Εργασιακών συνθηκών & πρακτικών
– Καλύτερη προσέγγιση στα θέματα της Αγοράς.-

Η Vodafone, προσηλωμένη στις αρχές της Εταιρικής Υπευθυνότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης, υλοποιεί στρατηγικές συνεργασίες και σειρά επενδύσεων με γνώμονα το συμφέρον των πελατών της, των εργαζομένων της, του περιβάλλοντος και της κοινωνίας γενικότερα.

Στον 8ο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας που αφορά στην περίοδο Απρίλιος 2009-Μάρτιος 2010 περιγράφονται εκτενώς η στρατηγική και τα προγράμματα που εφαρμόζει η εταιρεία προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας έχει καταταχθεί στο επίπεδο εφαρμογής Α+ των δεικτών GRI, ενώ έχει γίνει διασφάλιση του περιεχομένου του Απολογισμού, σύμφωνα με το Πρότυπο ΑΑ1000, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις αρχές της συμμετοχικότητας, ουσιαστικότητας και ανταπόκρισης. Εκ μέρους της Vodafone, την τιμητική διάκριση παρέλαβε η κα Ναυσικά Ζευγώλη, Υπεύθυνη Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Ο θεσμός των «Bravo» αποτελεί μία πρωτοβουλία του QualityNet Foundation και στοχεύει στη συμμετοχή ενός μεγάλου αριθμού ενδιαφερόμενων μερών του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα σε έναν ανοιχτό διάλογο μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης απολογισμών που έχουν εκδοθεί στη χώρα μας και στην εξοικείωση τους με τις αρχές της υπευθυνότητας.

Η αξιολόγηση των απολογισμών πραγματοποιήθηκε από 100 εκπροσώπους ενδιαφερόμενων μερών όπως Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί, δημοσιογράφοι, ακαδημαϊκή κοινότητα, Δημόσια Διοίκηση κα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC