Το… ανανεωμένο Twitter είναι γεγονός

Το… ανανεωμένο Twitter είναι γεγονός
Το Twitter ανανέωσε την ιστοσελίδα του για να κάνει τις υπηρεσίες του ευκολότερες στη χρήση και να βοηθήσει τις …

εταιρείες να αναδείξουν καλύτερα τα εμπορικά τους σήματα. Η νέα έκδοση του Twitter, η οποία εφαρμόζεται σταδιακά στους χρήστες από χθες, θα διαθέτει νέα εμφάνιση και αισθητική αλλά και αισθητά ταχύτερη απόδοση, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η επανασχεδιασμένη ιστοσελίδα έρχεται, ενώ το Twitter προσπαθεί να εισαγάγει περισσότερες διαφημίσεις, εκμεταλλευόμενο την τεράστια επισκεψιμότητα, η οποία μάλιστα σημειώνει συνεχώς άνοδο, σε μία προσπάθεια να ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό από τους κολοσσούς του διαδικτύου, Facebook και Google.

«Πρέπει να παρέχουμε τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο για να μπορούν να επικοινωνούν άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα από όλο τον κόσμο» σημειώνει ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Dick Costolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC