Το απόλυτο εργαλείο για κοπάνα από το γραφείο – Ο ψεύτικος ιός που παγώνει τον υπολογιστή

Το απόλυτο εργαλείο για κοπάνα από το γραφείο – Ο ψεύτικος ιός που παγώνει τον υπολογιστή

Είναι κάποιες ημέρες που η λιακάδα- ή οι φίλοι που την απολαμβάνουν μαζί με έναν καφέ- κάνουν τις ώρες στο γραφείο βασανιστικές. Κανένα πρόβλημα. Τώρα υπάρχει τρόπος για κοπάνα, χωρίς ο εργαζόμενος να πρέπει να βρει μία δικαιολογία πιο ευρηματική από το «νομίζω ότι κλείδωσα τη γάτα μου έξω από το σπίτι». Ας είναι καλά η τεχνολογία.

Πρόκειται για έναν ιό, ψεύτικο βέβαια για να μην προκαλέσει κανείς την κατάρρευση της επιχείρησης στην οποία εργάζεται απλά για μερικές χαλαρές ώρες. Ο Happy Hour Virus είναι ακριβώς αυτό που υπόσχεται το όνομά του. Ενας ιός που θα προσφέρει στο χρήστη μερικές ευχάριστες ώρες.

Δίνοντας μάλιστα επιλογές ανάλογα με το αν χρησιμοποιεί κανείς Mac ή PC, το μόνο που χωρίζει τον εργαζόμενο από την κοπάνα είναι μερικά «κλικ». Μετά μπορεί να αναφωνήσει- με έναν τόνο έκπληξης και απόγνωσης- «ο υπολογιστής μου πάγωσε, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Φεύγω!». Βέβαια, όπως σημειώνει το Time, καλό θα είναι να έχει κανείς φίλους και στο τεχνικό τμήμα, καθώς ένας ειδικός εύκολα θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα στον υπολογιστή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC