Το επίσημο ποντίκι του World of Warcraft

Το επίσημο ποντίκι του World of Warcraft

 

φωτογραφία. Η «στενή» του σχέση με το παιχνίδι, δεν οφείλεται μόνο στο τυπωμένο λογότυπο στην επιφάνεια του αλλά και στο γενικότερο σχεδιασμό του. 

Το «SteelSeries World of Warcraft Mouse Legendary Edition», όπως είναι και το πλήρες όνομα του ποντικιού, διαθέτει 11 προγραμματιζόμενα πλήκτρα που σύμφωνα με την εταιρία που το κατασκευάζει είναι εργονομικά τοποθετημένα, εξασφαλίζοντας στο χρήστη τη καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού. Η λειτουργία των πλήκτρων αυτών επιλέγεται από το χρήστη είτε από τις 130 ήδη προγραμματισμένες λειτουργίες, είτε αφού δημιουργήσει ο ίδιος αυτές που επιθυμεί.

Αυτό βέβαια που εντυπωσιάζει περισσότερο, είναι ότι το σχετικό λογότυπο στη «ράχη» του mouse, φωτίζεται και παίρνει διάφορες αποχρώσεις!

Τέλος, το ποντίκι του World of Warcraft, όταν κυκλοφορήσει στα τέλη του Σεπτέμβρη, θα είναι συμβατό τόσο με PC όσο και με Mac και θα κοστίζει 69 ευρώ!


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC