Το εύκολο κόλπο των Windows που μπορεί να σας λύσει τα χέρια

Το εύκολο κόλπο των Windows που μπορεί να σας λύσει τα χέρια

Οτερματισμός ενός προγράμματος που δεν ανταποκρίνεται μέσα από τη διαχείριση εργασιών θεωρείται μία από τις πιο εκνευριστικές εμπειρίες στα Windows, καθώς οι συχνές αλλαγές στα προγράμματα που βρίσκονται σε λειτουργία δυσκολεύουν να γίνει η σωστή επιλογή.

Βέβαια, υπάρχει ένα κόλπο που λύνει το παραπάνω πρόβλημα και είναι απλό. Όσο κρατάς πατημένο το CTRL στο πληκτρολόγιο, η λίστα σταματά να κινείται.

Αν θέλετε να το δοκιμάσετε αρκεί να ανοίξετε τη διαχείριση εργασιών και να ταξινομήσετε τα προγράμματα κατά CPU πόρους. Τα ονόματα στη λίστα θα ανεβοκατεβαίνουν συνεχώς…μέχρι να πατήσετε το CTRL. Το tip δουλεύει και στα Windows 10 και στα Windows 11, μέχρι και σε ακόμη παλιότερες εκδόσεις των Windows, αλλά παρόλα αυτά ελάχιστοι το γνωρίζουν.

Για την ιστορία, η πολύ χρήσιμη συμβουλή ήρθε στην επιφάνεια από την Jen Gentleman, μια μηχανικό που εργάζεται στην engineering ομάδα των Windows, η οποία συνηθίζει να μοιράζεται τέτοια χρήσιμα κόλπα μέσα από τον λογαριασμό της στο X. Η δημοσίευσή της ακολουθεί παρακάτω.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC