Το κλειδί είναι η όραση

Το κλειδί είναι η όραση
Μέχρι πρότινος αποτελούσε χαρακτηριστικό γνώρισμα …

του Ice Cream Sandwich, όμως ένας προγραμματιστής αποφάσισε να μεταφέρει το face-detection security tool του νέου λογισμικού της Google και στα iOS. Απ΄ ότι φαίνεται και από το βίντεο που ακολουθεί, είναι πλέον εφικτό να ξεκλειδώσετε το iPhone σας κοιτώντας το κινητό στα «μάτια».

Δεν είναι σαφές ακόμα, αν πρόκειται για ένα direct port της λειτουργίας του Android ή κάποια εφαρμογή για να πειράζετε τους φίλους σας, αλλά σίγουρα μοιάζει πολύ με αυτή.

Ωστόσο, φαίνεται να απαιτεί περισσότερο χρόνο από το αντίστοιχο του Android, για να ανιχνεύσει το ποιος κοιτά, μάλιστα τόσο πολύ που το καθιστά μη πρακτικό για κανονική χρήση. Το σίγουρο είναι ότι σίγουρα θα βρεθεί κάποιος τρόπος να επιταχυνθεί η όλη διαδικασία.

Πρέπει να τονιστεί βέβαια, ότι αρκετοί χρήστες στο διαδίκτυο σε σχολιασμούς για μία υποτιθέμενη εφαρμογή που ήδη κυκλοφορεί στο App Store και που δεν κλειδώνει στην πραγματικότητα το κινητό και άρα δεν προσφέρει καμία απολύτως ασφάλεια. Οπότε προσοχή σε τι κατεβάζουμε και αν δούμε κάτι το οποίο θεωρούμε ότι αποτελεί εξαπάτηση, μπορούμε πάντα να το αναφέρουμε στην Apple μέσω του Report.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC