Το μήνυμα στο Twitter που μάζεψε πάνω από 500.000 αντιδράσεις

Το μήνυμα στο Twitter που μάζεψε πάνω από 500.000 αντιδράσεις

Ο χρήστης του Twitter, «Westside Fireman», έπιασε τον παλμό της εποχής και με ένα επίκαιρο και εύστοχο μήνυμα έκανε πάνω από 500.000 χρήστες να αλληλεπιδράσουν με αυτό.

Οι ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα περνούν μία έντονη εποχή όσον αφορά την οπλοκατοχή με τις αντιδράσεις σχετικά με τους νόμους για την κατοχή όπλων, να έχουν φουντώσει. Ειδικά μετά τα συνεχόμενα περιστατικό σε σχολικούς χώρους…

Θέση επί του θέματος έχουν πάρει αρκετοί celebrities από όλο τον κόσμο, όμως ελάχιστοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν την αποδοχή που είχε το μήνυμα ενός λογαριασμού στο Twitter με όνομα «Westside Fireman».

Ο χρήστης έγραψε το παρακάτω στο Twitter:

«Κουβαλούσα ένα M-4 στην έρημο του Αφγανιστάν για σχεδόν ένα χρόνο. Αν νομίζεις οτι το χρειάζεσαι αυτό ή κάποιο άλλο όπλο πολέμου για να προστατέψεις το σπίτι σου, τότε πρέπει να αναθεωρήσεις τον τρόπο ζωής σου και να κάνεις λιγότερους εχθρούς. Αυτά, δεν έχουν θέση σε χέρια πολιτών».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC