Το μαγιό που θα σώσει το περιβάλλον

Το μαγιό που θα σώσει το περιβάλλον

Το παλιό μαγιό σας ξεχείλωσε, ξεθώριασε, το βαρεθήκατε, σε κάθε περίπτωση, θέλετε να το αντικαταστήσετε επιτέλους! Εάν όμως το …

πετάξετε, θα επιβαρύνετε τον πλανήτη με άλλο ένα σκουπίδι που θα χρειαστεί εκατοντάδες χρόνια για να αποσυντεθεί. Βλέπετε, τα περισσότερα μαγιό είναι κατασκευασμένα από νάιλον. 

Τη λύση δίνει η σχεδιάστρια Linda Loudermilk, η οποία κατασκεύασε το πρώτο βιοδιασπώμενο μαγιό! Ναι, εκ πρώτης όψεως μοιάζει με σακούλα για τα σκουπίδια, όμως είναι αρκετά σέξι και μπορεί να βοηθήσει – έστω και απειροελάχιστα – στη… σωτηρία του περιβάλλοντος!

Το μαγιό είναι από βιοδιασπώμενο υλικό, το οποίο αποσυντίθεται μέσα σε 180 ημέρες. Μην φοβάστε! Δεν υπάρχει περίπτωση να λιώσει ενώ θα το φοράτε! Η διαδικασία της αποσύνθεσης αρχίζει μόνο εφόσον θάψετε το μαγιό στο χώμα. Η σχεδιάστρια υπόσχεται ότι η τιμή του θα είναι τέτοια, ώστε να μην λυπηθείτε καθόλου όταν φθάσει η ώρα να το αποχωριστείτε. Ούτως ή άλλως, ο σκοπός είναι ιερός!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC