Το νέο λειτουργικό της Apple κυκλοφορεί και σε… USB Stick!

Το νέο λειτουργικό της Apple κυκλοφορεί και σε… USB Stick!

Το νέο Mac OS X Lion είναι το πρώτο λειτουργικό της Apple το οποίο κυκλοφόρησε μόνο μέσα από το online … κατάστημα της εταιρίας και γι ‘αυτό το λόγο η εταιρία αποφάσισε να το κυκλοφορήσει και σε μορφή USB STICK.

Μετά από λίγους μόνο μήνες κυκλοφορίες η Apple αποφάσισε να δώσει τη λύση σε όσους χρήστες δεν διαθέτουν γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο και δεν μπορούν να κατεβάσουν τη νέα έκδοση του λειτουργικού της.

Η λύση είναι η κυκλοφορία του Lion στην αγορά σε μορφή USB stick το οποίο κοστίζει 59€ δηλαδή κάτι παραπάνω από το διπλάσιο σε σχέση με την online έκδοση του λειτουργικού που κοστίζει 24€.

To “OS X Lion USB Thumb Drive” εκτός από την τιμή του, διαφέρει και σε κάτι άλλο από την online έκδοση του Lion και αυτό είναι το γεγονός οτι δεν απαιτεί την ύπαρξη της προηγούμενης έκδοσης (Snow Leopard) για να κάνει εγκατάσταση.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC