Το νέο iPad… λέει ψέματα για την μπαταρία του

Το νέο iPad… λέει ψέματα για την μπαταρία του
 
Το νέο iPad δεν παρέχει πλήρως ενημερωμένες ενδείξεις για τη φόρτισή του και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Σύμφωνα με έναν ερευνητή, παρόλο που η ένδειξη της μπαταρίας δείχνει ότι είναι φορτισμένη στο 100%, στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μετά από ελέγχους που έκανε διαπίστωσε ότι η συσκευή συνεχίζει να αντλεί κανονικά ρεύμα, όχι για μερικά λεπτά αλλά για συνολικά δύο ώρες και δέκα λεπτά από τη στιγμή που θα δείξει ότι είναι πλήρως φορτισμένη.

Πράγμα που σημαίνει ότι αν τη χρειαστείτε για κάποιο μεγάλο ταξίδι, μάλλον θα πρέπει να την αφήσετε λίγο περισσότερο στην πρίζα απ’ ό,τι αρχικά υπολογίζατε.

Αν και οι λόγοι για την αναντιστοιχία αυτοί δεν είναι σαφείς και η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα, φαίνεται ότι έχει να κάνει με τον αλγόριθμο που υπολογίζει το φορτίο και ο οποίο μάλλον δεν είναι αρκετά ακριβής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC