Το νέο Wii δεν υποστηρίζει Blu-Ray και DVD ταινίες!

Το νέο Wii δεν υποστηρίζει Blu-Ray και DVD ταινίες!

H Nintendo θέλει να μειώσει την τιμή του Wii U κι έτσι κάνει περικοπές στις λειτουργίες του.Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα κονσόλα της Nintendo δεν πρόκειται να ικανοποιήσει τους φανατικούς των ταινιών, αφού δεν θα υποστηρίζει την αναπαραγωγή ταινιών Blu-Ray και DVD .

Η εταιρία υποστηρίζει οτι αυτό συμβαίνει για να μειωθεί η τιμή της κονσόλας αλλά κι επειδή στηρίζεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι καταναλωτές πλέον διαθέτουν ήδη κάποια συσκευή που παίζει δισκάκια Blu-Ray ή DVD οπότε δεν χρειάζεται να υπάρχει και στο Wii U.

Η Nintendo απ΄οτι φαίνεται δεν θεωρεί μειονέκτημα του νέου Wii την έλλειψη αναπαραγωγής DVD και Bul-Ray αφού ούτε και ο προκάτοχός του είχε κι έγινέ πολύ δημοφιλές από το κοινό.

Πάντως γενικότερα οι χρήστες όσες συσκευές Blu-Ray ή DVD και να έχουν σίγουρα θα τους κακοφανεί λίγο οτι το Wii U δεν θα αποτελεί μια πλήρη multimedia λύση όμως μέχρι να κυκλοφορήσει κανείς δεν ξέρει πως θα το υποδεχτούν οι χρήστες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC