Το Χάρβαντ δέχτηκε επίθεση από χάκερ

Το Χάρβαντ δέχτηκε επίθεση από χάκερ

 

είναι ότι οι χάκερ που της επιτέθηκαν ανάρτησαν μια φωτογραφία του προέδρου Μπασάρ Άσαντ της Συρίας στην αρχική σελίδα με ένα μήνυμα που έλεγε ότι οι ΗΠΑ τοποθετούνται εις βάρος του προέδρου της Συρίας. 

Ωστόσο τίποτα δεν δηλώθηκε ότι έχει υποκλαπεί, παρά μόνο ότι είχε κάνει την παρουσία του στην κεντρική σελίδα ένα ακόμα μήνυμα που έλεγε ότι «ο Συριακός Ηλεκτρονικός Στρατός ήταν εδώ».

Η αντίδραση από την μεριά του Χάρβαρντ, δόθηκε από τον εκπρόσωπο τύπου ο οποίος δήλωσε, « Η ιστοσελίδα του πανεπιστημίου παραβιάστηκε από έναν εξωτερικό παράγοντα σήμερα το πρωί. Κατεβάσαμε την σελίδα για αρκετές ώρες σήμερα το πρωί, προκειμένου να την επαναφέρουμε στη φυσιολογική της μορφή. Η επίθεση φαίνεται ότι έγινε από έναν ή μια ομάδα που ήταν γνώστες ανωτέρου επιπέδου πληροφοριακών συστημάτων».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC