Το “φιδάκι” της Nokia επιστρέφει!

Το “φιδάκι” της Nokia επιστρέφει!

Το «φιδάκι», το κλασικό παιχνίδι που υπήρχε σε πολλά αξέχαστα τηλέφωνα Nokia και είχε αποκτήσει φανατικούς οπαδούς στην Ελλάδα, επέστρεψε … για να γοητεύσει και τους σύγχρονους gamers.

Οι λάτρεις του ιστορικού Snake Game έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ολοκαίνουργιο Nokia Χ7 συμμετέχοντας στο διαγωνισμό της σελίδας του Facebook της Nokia Ελλάδας, που θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2011.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι στη σελίδα της Nokia και να συγκεντρώσουν την καλύτερη δυνατή βαθμολογία. Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, οι κάτοχοι των δύο υψηλότερων σκορ θα κερδίσουν από ένα Nokia X7.

Τέλος η Nokia δίνει τώρα τη δυνατότητα στους φίλους της να δημιουργήσουν οι ίδιοι τις δικές τους διαδρομές και να τις μοιραστούν με τους φίλους τους στο Facebook.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC