Το … αρωματικό διαδίκτυο!

Το … αρωματικό διαδίκτυο!

Μετά από την εικόνα και τον ήχο που προσφέρει το διαδίκτυο, τώρα θα είναι δυνατή και η αίσθηση της όσφρησης, … χάρη σε μία νέα συσκευή, την Olly, η οποία εμπλουτίζει τον υπολογιστή με μυρωδιές!

Ο χρήστης θα μπορεί να συνδέει κάθε ιστοσελίδα, υπηρεσία ή γεγονός με ένα συγκεκριμένο άρωμα. Έτσι, το Facebook ή το Twitter θα μπορούσαν να αποκτήσουν το δικό τους άρωμα, ανάλογα με τις ανάγκες  και προτιμήσεις του χρήστη, με τον χρήστη να έχει τη δυνατότητα δημιουργίας και δικών του, μοναδικών αρωμάτων!

Η ίδια εταιρεία αναφέρει ότι «τo Olly παίρνει τις υπηρεσίες του Internet και μετατρέπει τις ειδοποιήσεις τους σε μυρωδιές. Είτε πρόκειται για ένα νέο tweet, ένα like στο Instagram ή ειδοποίηση ότι το τρένο σου έχει καθυστέρηση, το Olly φροντίζει να ενημερώσει τη μύτη σου. Και το καλύτερο; Μπορείς να δημιουργήσεις όσες νέες μυρωδιές θέλεις με το δικό σου τρόπο».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC