Το 2013 θα κυκλοφορήσει επόμενο Xbox

Το 2013 θα κυκλοφορήσει επόμενο Xbox

Η παραγωγή του νέου Xbox θα αρχίσει φέτος και στα τέλη Οκτωβρίου, αρχές Νοεμβρίου του 2013 θα ανακοινωθεί η …

κυκλοφορία του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα IGN. Η νέα κονσόλα της Microsoft θα βασίζεται σε επεξεργαστή Advanced Micro Devices’ 6000 με υποστήριξη για DirectX 11, 1080p HD, multi-display έξοδο τηλεόρασης, και το πολυαναμενόμενο 3D .

Ο νέος επεξεργαστής, ο οποίος παρουσιάστηκε στα τέλη του περασμένου έτους, θα ενισχύσει τη νέα κονσόλα με έξι φορές μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ σε σχέση με το Xbox 360 και 20% καλύτερη απόδοση από το Nintendo Wii U.

Η Microsoft κυκλοφόρησε το Xbox 360 το 2005 και οι φήμες σχετικά με την εμφάνιση μιας νέας κονσόλας οργιάζουν αρκετό καιρό. Οι φαν της παιχνιδομηχανής αναμένουν με μεγάλη αγωνία την άφιξή της και φαίνεται πως αυτή τη φορά δεν θα απογοητεύουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC